Over www.banken-lenen.nl

www.banken-lenen.nl is in het leven geroepen om de Nederlandse internetgebruiker te voorzien van goede betrouwbare informatie over alles wat met leningen te maken heeft.

Zo vindt u hier informatie over leningen, hypotheken, kredieten, maar ook over de banken zelf.

Reageren op artikelen

U kunt op deze website ook op nagenoeg ieder artikel een eigen reactie geven. Heeft u een mening over een Nederlandse Bank, of wellicht over een ander financieel artikel? Reageer dan op het artikel en plaats uw opmerking.

Geen persoonlijk advies!

Alhoewel veel van de inhoud u enige houvast en een vorm van advies geeft, is geen enkel advies een persoonlijk advies voor u. Financieel advies luistert erg nauw naar uw persoonlijke omstandigheden. Indien u een beslissing wenst te maken op basis van wat u op deze website heeft gelezen, raden wij u aan om eerst met uw persoonlijk financieel adviseur contact op te nemen. Wij zijn niet aansprakelijk voor uw handelen naar aanleiding van wat u op www.banken-lenen.nl leest, zie ook onze disclaimer.

Onjuiste inhoud gevonden?

Heeft u zelf aanvullingen, verbeteringen of opmerkingen over de inhoud van deze website? Wij horen dit graag van u, want wij willen graag de inhoud en teksten op deze website correct en up-to-date houden. Neem daarom contact met ons op via ons contactformulier en wij zullen uw opmerking gelijk in behandeling nemen. Indien gewenst kunnen wij u een reactie terug geven.

 
Copyright 2009 - 2021 | banken-lenen.nl