ING Bank

De ING bank

Een lening aangaan of een hypotheek afsluiten doe je tegen een gunstig tarief bij de ING bank. De ING bank heeft verstand van zaken en daar kun jij als particulier optimaal van profiteren. Wat je op financieel gebied ook wilt doen bij de ING bank kun je altijd met jouw ideeën terecht. Of het nu gaat om:

  • een woning aankoop waarvoor een hypotheek moet worden geregeld;
  • een lening voor consumptieve aankopen;
  • een lening voor een interessante investering;
  • sparen via interessante producten;

bij de ING bank kun je voor vele producten terecht. De ING bank staat graag voor je klaar om al jouw financiële zaken te doorgronden en daartoe geschikt krediet advies voor te geven. Heb jij ook bepaalde interessante financiële plannen of ideeën neem dan contact op met de helpdesk van de ING bank.

Hypotheken

De ING bank heeft reeds decennia ervaring met het verstrekken van gunstige hypotheek producten zodat jij tegen een goed tarief jouw woning kunt aankopen. Uiteraard wil de ING bank dat de hypotheek nu en later voor jouw betaalbaar blijft en dus:

  • wordt je beschikbare netto inkomen geanalyseerd om te zien hoeveel financiële ruimte je werkelijk hebt;
  • wordt de hypotheek voor maximaal zes procent boven de marktwaarde van de beoogde woning vastgesteld;
  • wordt je geadviseerd om de hypotheek zo lang als mogelijk vast te zetten.

Aan het tijdig moeten oversluiten van een hypotheek houdt in dat er weer onkosten aan zitten te komen. Nu is de rente relatief laag en dat is daarmee gunstig voor jou om de hypotheek via de ING bank voor de lange termijn vast te zetten. Met de concrete adviezen van de ING bank specialisten kun jij tegen betaalbare maandelijkse lasten je hypotheek regelen.

Leningen en kredieten

Naast hypotheken kun je bij de ING bank ook goed terecht voor al jouw leningen en kredieten. Heb je voldoende financiële ruimte en is de BKR registratie gunstig dan kun je via de ING bank een:

  • Persoonlijke lening afsluiten. Hierbij ga je voor een vastgestelde termijn een lening aan waarbij je per maand rente en aflossing aan de ING bank betaalt. Op die manier heb jij tijdelijk meer geld om handen en weten wij zeker dat de lening compleet retour komt;
  • Doorlopend krediet aangaan. Dit is een openstaand krediet welke te allen tijde kan worden aangesproken zodat jij snel over geld kunt beschikken als het nodig is. Dat houdt in dat je zelf kunt beslissen wanneer je het aflost en of je het op een later moment weer opneemt.

De ING staat voor al jouw financieringsvraagstukken klaar zodat jij jouw aankoop kunt doen.

Sparen en kapitaalopbouw

Naast het uitlenen van geld, kun je ook bij de ING bank je spaartegoeden parkeren. Het spaargeld ontvangt daartoe per maand rente op rente zodat jij op een veilige manier een vermogen zelfstandig kunt opbouwen. Let wel het is altijd verstandig om spaargeld te hebben, omdat het jouw buffer vormt. Ook bestaat er bij de ING bank om bruto kapitaal te sparen. Daartoe leg je per maand een deel van je bruto inkomen in. Dit banksparen gaat via een geblokkeerde rekening waar je dus slechts bruto geld kunt instorten. Zit je in schaal 3 met 42% heffing dan bespaar je direct over 100 euro 42 euro. Die inleg kan dus lekker groeien zodat je na looptijd een leuk spaarpotje voor later hebt. Laat je informeren door de ING bank.

 
Copyright 2009 - 2021 | banken-lenen.nl