Flitslening

Snel geld via een flitslening?

Snel geld nodig, regel het via de flitslening. Met een flitslening kun je binnen een paar minuten je lening regelen zonder dat je uitgebreid moet worden gecontroleerd. Dat komt omdat de flitslening veelal om een relatief klein bedrag gaat waartoe je altijd voldoende financiƫle middelen binnen je bestaande inkomen hebt. Er is dus op zich de garantie dat het opgenomen krediet snel retour komt.

Hoe regel je zoal een flitslening en wat zijn daartoe de geldende voorwaarden?

Redenen flitslening

Niet iedereen kan zomaar bij de bank aankloppen om een lening aan te gaan. Het kan zijn dat men geen vaste baan heeft of dat er sprake is van een BKR registratie. Vele redenen kunnen aanleiding zijn om de flitslening te nemen. Het kan bijvoorbeeld ook zijn dat je slechts voor de zeer korte termijn de lening wilt aangaan. Door gebruik te maken van de flitslening heb jij snel extra geld zodat jij een spoed uitgave direct kunt doen. Oftewel je kunt in dergelijke gevallen niet wachten tot de bank jouw krediet aanvraag heeft goedgekeurd.

Hoeveel kun je lenen?

Bij een flitslening gaat het om relatief kleine bedragen zodat het risico meevalt. Je tijdelijke leenbedrag kan daarbij uiteen lopen van een paar tientjes tot een paar duizend euro. Op die manier ben je gemakkelijk geholpen, zodat jij jouw aankoop kunt betalen. Maak ook gebruik van de flitslening zodat jij tijdelijk meer krediet om handen hebt.

Geen BKR toetsing

Een groot voordeel waarom je via de flitslening wel een lening kunt krijgen is door het uitblijven van de BKR check. De bank neemt veelal uitvoerig de tijd om jouw financiƫle situatie te bekijken maar ook je krediet verleden wordt beschouwd. Sta je met een codering bij het BKR dan kun je veelal die noodzakelijke lening niet verkrijgen. Met een flitslening ben je dan echter uit de problemen geholpen zodat jij snel over aanvullend geld kunt beschikken.

Hogere rentevergoeding

Omdat het een snelle lening betreft zonder controles zal er een hogere rentevergoeding worden gevraagd. Het kan zijn dat je het krediet slechts zeer korte tijd nodig hebt, waardoor de aanvullende onkosten over de flitslening zeer beperkt blijven. Neem je het krediet voor de langere termijn op dan is het de vraag of het wel zo gunstig is om die flitslening af te sluiten. Heb je in dat geval niet de mogelijkheid om bij jouw bank een bankkrediet af te sluiten?

Flitslening of bankkrediet

Er kan een concrete afweging zijn om tussen de flitslening of het bankkrediet te kiezen. Een krediet aanvraag wordt namelijk beoordeeld waarnaast je inkomens gegevens moet aanleveren. Met een flitslening heb je dat niet. Daartoe vergoed je wel een hogere debetrente waarmee de kosten hoger uitvallen. Denk dan ook altijd goed na of je nu juist een flitslening wilt hebben of een krediet geregeld via de bank.

Snel geregeld

In principe kun je de flitslening zeer snel regelen zodat jij op een handige manier telefonisch of via het internet tijdelijk meer geld te spenderen hebt. Ook jij kunt binnen een paar tellen extra geld op je rekening hebben staan zodat jij die noodzakelijke uitgave direct kunt doen. Profiteer ook van de flitslening door online de meest geschikte lening af te sluiten.

 
Copyright 2009 - 2021 | banken-lenen.nl