Disclaimer www.banken-lenen.nl

Aansprakelijkheid

Inhoud en weergave website

Wij kunnen niet garanderen dat de inhoud van www.banken-lenen.nl voor iedere gebruiker goed leesbaar is. Alhoewel wij er naar streven om iedere informatie op deze website juist te laten zijn, en ook juist weergegeven te laten worden, kunnen wij niet garanderen dat dit foutloos gebeurt. Aangezien er redenen zijn die wij niet in de hand hebben, om u de juiste gewenste weergave van de inhoud van deze site te laten zien, zijn wij niet aansprakelijk voor zowel de weergave als het gebruik van deze website. Wij zijn niet aansprakelijk als u, direct of indirect, gevolgen ondervindt door het gebruik van www.banken-lenen.nl. Wij vragen u vriendelijk om in zulke gevallen toch contact met ons op te nemen, wellicht kunnen we de oorzaak samen achterhalen en oplossen.

Persoonlijk advies

Op deze website staat informatie welke zeker geen persoonlijk advies is. Als u actie wenst te ondernemen naar aanleiding van wat u op deze website leest, raden wij u aan om eerst contact op te nemen met een specialist op desbetreffend terrein. Zo kunnen financieel adviseurs of fiscalisten u goed van dienst zijn, of kunnen krediet-instellingen u beter adviseren over de feiten en laatste ontwikkelingen om zodoende u van persoonlijk financieel advies te kunnen voorzien.

Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die u ondervindt als u gaat handelen naar aanleiding van wat u op www.banken-lenen.nl leest.

Links naar andere websites

Op deze site kunnen links staan naar andere websites. Deze websites zijn door ons eenmalig bekeken op juistheid en relevantie, echter hebben wij wijzigingen op deze websites niet in de hand. Hierom kunnen wij niet garanderen dat de inhoud en weergave van deze externe websites u en uw computer niet kunnen schaden. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enig gevolg wat u ondervindt door op deze links te klikken, alsmede de inhoud die u te zien krijgt.

Auteursrecht

De website en inhoud van www.banken-lenen.nl valt onder het auteursrecht. Kopiƫren, verveelvoudigen of gebruik van elke pagina dient door de redactie van www.banken-lenen.nl vooraf goedgekeurd te worden. Indien u zonder toestemming gebruik maakt van de teksten, foto's, structuur of andere inhoud van www.banken-lenen.nl, bent u strafbaar en kunnen er juridische stappen worden ondernomen.

Disclaimer wijzigen

De redactie van www.banken-lenen.nl behoudt het recht om deze disclaimer regelmatig te wijzigen. Aangezien wijzigingen regelmatig kunnen voorkomen, raden wij een iedere gebruiker van de website aan om deze disclaimer goed in de gaten te houden en regelmatig te lezen. Alleen op die manier bent u van iedere wijziging in deze disclaimer op de hoogte, alvorens u gebruik maakt van deze website.

Disclaimer www.banken-lenen.nl, versie 21 maart 2011

 
Copyright 2009 - 2021 | banken-lenen.nl